od Rainier Wolfcastle » 15 lis 2015 19:59
Tady jsou nějaké fotky. Jsou to přesně ty botky, které jsem hledal-lehké kotníčkové z kombinace kůže/textil a hlavně bez membrány. Jak už jsem psal, boty jsou z kombinace broušené kůže a textilu. Nemají žádnou membránu. Vevnitř jsou polstrované textilem. Podrážka má vlnkovitý tvar. Podobný používá Prabos i u jiných bot a také například Reebok u běžeckých bot. Díky tomu jsou krásně měkké a parádně se s nima řídí auto. Boty jsou krásně lehké (500g/bota, například bw kanady 1000g/bota). Celkově mi přijdou dobře zpracované. Vše drží jak má, švy jsou pěkné, pevné. Stříkl jsem je sprejem (směs silikonu a fluorkarbonové pryskyřice) a udrží si nějakou dobu voděodolnost. Udělaly mi fakt radost (navíc je to prodejna pracovní obuvi, takže je mám gratis-firma proplatí) a proto doporucuji každému, když pojede kolem at nakoukne a treba mu neco také padne do oka. Je tam spousta modelů, které nikdy nešly do prodeje. Velikostně ale spíše 42-44 (v těchto velikostech dělají ověřovací série).
Co se týče mých konkrétních, byly poslední. Byla to ověřovací serie bot, které mají dělat zakázkově pro ???
Abych se držel tématu vlákna, jetě jedna zkušenost s Prabosem. Koupil jsem v jednom armyshopu, který už zanikl, kanady (rok výroby 2009). Na jedné botě se mi začala opotřebovávat kůže více než na druhé a začala silně prosakovat. I přesto, že mě mohli poslat do ... (6let staré boty-nošené ale necelé dva roky, nekupované u nich a navíc bez dokladu) reklamaci přijmuli a uznali. Boty ve výrobě znovu tlakově naimpregnovali s tím, že pokud to nepomůže tak mi je vymění za nové.