Docela mě zaujala myšlenka 90 věcí z tohoto příspěvku. Moje zaujetí je teoreticko-investigativní, rozhodně se nechystám vyhazovat svým přes tisíc knih.
Na sobě mám 9 věcí. Spaní je 6 věcí. Úplně základní nádobí na jídlo 7 věcí. Minimum dalšího oblečení je 8. Připočítám ještě stůl, židli, skříň, ledničku, sporák, kuchyňskou linku, to máme 6. Dále toaletní papír a kapesníčky, kartáček na zuby, ručník, mýdlo to je 5. Takže jsme na čísle 41.
Abych se uživila, potřebuju: občanku, kartu zdravotní pojišťovny, platební kartu, rodný list, diplom, úřední papír co ho potřebuju k prokázání kvalifikace, notebook+nabíječku+myš, mobil+nabíječku, propisku, papír, tiskárnu, foťák, kartu do foťáku, flešku, nabíječku na foťák, skener. Peníze, lístek na dopravu, batoh, lupu, klíče od bytu, brejle, flašku na vodu, Klíč ke květeně, dohromady 28. Celkový součet 69.
Další základní hygienické vybavení: pračka, kýbl, hadr, utěrka, speciální vybavení předepsané lékařem 2 ks, zubní pasta, šampon, prací prášek, náhradní povlečení, náhradní ručník+utěrka, součet 13, celkem 82.
Trocha luxusu: kafe, zapalovač, cigarety, šátek, kapesní nůž, nůžky, jehla a niť. Jsem na devadesáti (a to jsem nepočítala hajzlík, umyvadlo a vanu, chybí též šňůra na prádlo, kolíčky a hřeben).
Je zajímavé, že jsem o tomto hnutí nic nenašla, ani v češtině a ani v angličtině.
PS: Když tak to někam přeřaďte, nevím kam se to hodí nejvíc.