od MacGyver » 02 lis 2015 09:12
Josef napsal: Poznámka pro moderátory (po přečtení prosím tuto poznámku odstranit):
Původně jsem následující texty chtěl napsat jako příručku vloženou jako přílohu v PDF, jenže mě napadlo, že to bude obtížněji dostupné pro vyhledávače, které to vytrhnou z kontextu fóra, takže to k nám nového zájemce nepřivede. Nakonec jsem si dovolil napsat toto téma jako dlouhý článek s kapitolami na pokračování. Snad za to, jak jsem to zde zaplácal svým vlastním monologem, nevyfasuji BANán. Pokud je způsob formulace, délka mých textů či členění tématu nevhodné pak prosím o korekci mých textů a SZ jak to dělat správně. Nicméně zatím jsem to pochopil tak (možná špatně), že na rozdíl od Rozpadu je záměrem Nezdolného, aby vlákno vedlo náhodného čtenáře (běžného občana) od rozboru situace, přes nástin možností až k určitému použitelnému praktickému řešení, doplněné na závěr osobními zkušenostmi zúčastněných, nejen obecnou kecárnou.
--------------------------------
Josefe kdybys měl někdy někde dostat BAN, tak to by bylo se světem tak špatně, že by kolem poletovaly mluvící dlažební kostky. Já bych byl rád, kdyby se všechny informace vkládaly přímo do příspěvku a BYLY NA JEDNOM MÍSTĚ. Toto je diskusní fórum, takže je žádoucí, aby informace byly živé, aktuální a daly se editovat, krášlit a doplňovat. O vyhledatelnosti ani nemluvě. Pokud někomu nestačí námi editovaný a zpracovávaný výstup v podobě diskusního fóra, může si samozřejmě informace zpracovat podle sebe do formátu jaký mu vyhovuje. Každý v tomto má jiné požadavky a zpracovávat pro všechny tisknutelný výstup není moudré ani žádoucí. Není na světě síly, která by uhlídala duplicity informací, aktuálnost a o problému hlídání informací ve více než jednom výstupu snad nikdo nepochybuje. Takže prosím vkládejte informace přímo do příspěvku a nechtějte po nás výstupy v PDF či jiné tisknutelné formě. Z principu věci by to nemohlo fungovat. Celé fórum bude editované tak, aby se hodnotné informace neztrácely.
Vlastní zkušenost je nepřenosná!